Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri

Transplant de par

Transplant par barbati

Echipa Bendis Clinic este formata din medici ultraspecializati, cu un portofoliu de sute de pacienti multumiti!

Echipa medicala a activat si in clinici din Paris, Turcia si UK si sunt aprigi promotori ai celor mai noi tehnologii si cele mai inalte standarde de calitate din domeniu!

Ce inseamna transplantul de par?

Tratamentul constă în extragerea și reintroducerea unităților foliculare ale aceluiași pacient. Astfel, părul va continua să crească în mod natural, deoarece va fi prelevat dintr-o zonă ”sănătoasă”, în general ceafa și tâmplele, mai precis acele părți ale capului care nu sunt afectate de calviție.

Procesul începe cu o planificare personalizată în funcție de tipul de calviție. Echipa medicală, va urma pas cu pas tratamentul și va efectua o evaluare a situației tale.

De ce QFUE?

Tehnica QFUE avansat este cea mai evoluata tehnica de transplant de par. Non-invaziv, transplantul este realizat manual exclusiv de catre MEDICI si promite rezultate naturale, fara cicatrici si fara durere.

Fii unul din sutele de pacienti care se bucura de un implant reusit! Aspect natural, fara durere, fara cicatrici!

transplant de par
transplant de par romania
transplant de par cluj napoca

Before and after video

Transplant par femei

Prin ce se diferentiaza transplantul de par la femei fata de cel la barbati:

La femei, in cele mai multe cazuri, grefele recoltate sunt implantate intre firele de par deja existente, ceea ce implica o atentie suplimentara din partea specialistilor pentru a evita distrugerea parului adiacent.

transplant de par femei cluj pret ieftin
Consultatie online
Completeaza formularul si trimite-ne cateva poze pe whatsapp. Doctorii nostri vor reveni cu un raspuns in maxim 24 de ore.